PERSONVERNERKLÆRING

Opprettet: 23.01, 2020

Sist oppdatert: 23.11.2022

 

Eieropplysninger

MOTORDELER SANDNES
827 442 372
Falkeveien 5
3475 Sætre
E-post: support@fullthrottle.no

Behandling av personopplysninger på Fullthrottle.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for FullThrottle.no sine behandlinger av personopplysninger på FullThrottle.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger, men ved bestilling av produkter eller benyttelse av kontaktskjema vil det være nødvendig, da for å kunne kontakte en tilbake eller sende ut kjøpte produkter. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Shopify er FullThrottle.no sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun FullThrottle.no som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det er kun MOTORDELER SANDNES som er eier av de opplysninger som blir samlet inn.

Underleverandører:
Fullthrottle.no benytter seg av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

- Vipps:
Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

- Klarna:
Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

- Post- og frakttjenester:
Vi sender pakker med Bring, PostNord og HeltHjem, og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

- Kommunikasjon gjennom e-post og sms:
Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Fullthrottle.no vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

- Bruk av Klarna Checkout:
Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.


Personopplysninger ved kontaktskjema

På kontaktskjema vil man bli bedt om å fyller inn navn, mobilnummer, e-post og beskjed. Informasjonen blir samlet inn for at man skal kunne ta kontakt tilbake. For innsyn eller forespørsel om sletting av opplysninger kan man ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner man nederst på denne siden, enten i kontaktskjema eller under "KONTAKT OSS".

Dine rettigheter
  • Du har rett til å få tilgang til dine opplysninger og få informasjon om hvordan de blir behandlet og lagret. Du har og rett til å få utlevert en elektronisk kopi av de opplysninger vi har samlet om deg.
  • Du har rett til å få rettet eller korrigert hvis informasjonen om deg er feil.
  • Du har rett til å få dine opplysninger slettet. Da vil vi fjerne alle opplysninger om deg og vi vil ikke lenger ha lov til å lagre de opplysningene.
 
Nett- statistikk

FullThrottle.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på FullThrottle.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi benytter Google analytics for å måle trafikk på nettsiden. Informasjon fra dette verktøyet blir ikke utlevert til andre enn FullThrottle.no.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres i nettleseren din når du besøker en nettside, og gjør det mulig for nettsiden å gjenkjenne datamaskinen din. Informasjonskapsler kan være nyttig for både besøkende så vel som selve nettsiden, gjennom å la tjenesten tilpasse den besøkende på forskjellige måter, eksempelvis ved å gjøre brukeropplevelsen mer skreddersydd. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personlige opplysninger, og de kan heller ikke inneholde virus. Når du besøker og/eller bruker tjenester på vår nettside, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettside – da de fleste nettlesere godkjenner informasjonskapsler automatisk. Du kan trekke ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. I så tilfelle, kan dette begrense nettsidens funksjonaliteter.

Følgende informasjonskapsler benyttes på FullThrottle.no:

Google analytics setter to kapsler i din nettleser. (_ga og _gid). Det gjøres for at vi kan samle inn statistikk. Nettleseren sletter de av seg selv etter 2 år. men fornyes etter hvert besøk.

Hvor lenge oppbevares de?

Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette varierer basert på informasjonskapsel, se nærmere beskrivelse over), men fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du dem

Hvis du ønsker å fjerne eksisterende informasjonskapsler, kan du velge å slette dem. Se hvordan du kan gjøre det her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

KONTAKT OSS!