FRAKT OG RETUR

Opprettet: 23.01, 2020

Sist oppdatert: 13.12.2023

 

Fraktkostnader og leveringstid

Alle ordre har en fast fraktkostnad på 89 kr. Denne gjelder for ordre med en ordreverdi under 1500 kr. Over 1500 kr vil frakten bli gratis.

FullThrottle.no dekker ikke kostnadene for frakt ved retur av varer.

Ordre med lagerførte varer vil normalt bli sendt ut i løpet av 48 timer.
Bestillingsvarer kan ha en leveringstid på 14 dager, og i noen tilfeller lenger.
Normal leveringstid er 2-7 virkedager. Vær oppmerksom på at estimert leveringsdato ikke er en garantert tidsramme for bestillingen din. Den beregnes ut i fra den totale tiden som kreves for å behandle bestillingen, produksjonsprosesser og levering til adressen din.

Estimerte leveringstider er basert på levering til hovedsteder. Vær vennlig å regne med litt ekstra tid ved levering til fjerntliggende områder. FullThrottle.no tar ikke ansvar for forsinkelser knyttet til levering i fjerntliggende områder eller områder der posten utleveres til bestemte tidspunkter.

 

Retur

For å returnere eller bytte en vare, ber vi deg sende oss en mail med ordrenummer og hva du ønsker å sende tilbake. Husk å gjøre dette så fort som mulig (innen 14 dager etter mottak av varen(e)). Vi sender deg angrerettskjema som må fylles ut og returneres sammen med varen(e).

Vær oppmerksom på at du mister denne retten hvis varen er brukt eller behandlet på en måte som har redusert dens verdi, og ikke lenger er i salgbar stand. Det samme gjelder hvis originalemballasjen er åpnet/brutt. Du kan lese mer om dette i "angrerettloven"; Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted av 21. desember 2000 nr. 15.

Dette trenger ikke å bety at vi avviser din retur-forespørsel, men vær oppmerksom på at det kan påvirke utfallet.

Så fort vi har behandlet din forespørsel vil vi komme tilbake til deg og informere om hvordan returen skal utføres!

 

Forsikret forsendelse

Bestillingen din blir levert av enten PostNord, Posten eller HeltHjem. Leveringstiden kan variere avhengig av adressen din. Du blir informert når pakken din forlater lokalene våre, og du vil motta et sporingsnummer på e-postadressen eller tlf.nr du oppgav under kjøpet. Alle leveransene er forsikret under forsendelse. Vennligst sørg for at du er tilgjengelig for å motta pakken din på leveringstidspunktet. FullThrottle.no tar ikke noe ansvar for tapte eller stjålne pakker etter levering. Hvis pakken din er returnert til sender på grunn av utilgjengelighet, forbeholder FullThrottle.no seg retten til å belaste kunden for kostnadene knyttet til retur.

Hvis du ikke har mottatt et sporingsnummer, vennligst sjekk spam / søppelpost. Om du ikke har mottatt sporingsnummeret ditt eller om statusen for levering ikke har endret seg etter flere dager på transportørens nettsted, kan du kontakte kundesupport slik at de kan se på saken for deg. Skulle det være problemer, vil vi ta kontakt med transportøren for å løse problemet så raskt og med så lite ubeleilighet som mulig.

Vennligst sjekk pakken din før du godtar leveransen. Hvis pakken din har blitt skadet i transitt, nekt mottak av pakken og send en klage med transportøren umiddelbart.

 

Levering utenfor fastlandet

Dersom fraktadressen din er utenfor fastlandet, så vær oppmerksom på at bestillingen din kan være tollpliktig. FullThrottle.no tar verken ansvar for ekstra kostnader eller refundering av eventuelle skatter og avgifter som kan påløpe bestillingen din.

 

Ta gjerne en titt på SALGSBETINGELSENE for å finne mer informasjon.

KONTAKT OSS!