Pulverlakkering

Vi tilbyr pulverlakkering sentralt i Bergen. Per dags dato tar vi ikke imot større deler som rammer og felger, men vi jobber med å øke kapasiteten, slik at vi får til dette og. Nå er vårt fokus på mindre deler og kule farger. Les mer nedenfor for generell info, prisliste, farger og tidligere utførte jobber.

Les mer på våres pulverlakkeringside og ta kontakt for et pristilbud – www.bergenpulverlakk.no

Generell info

Per dags dato fokuserer vi på mindre deler, og kule farger! Bredt spekter av farger er mulig. Dersom ikke ønsket farge finnes på vår side, er det fortsatt mulighet. Kontakt oss på e-post (Support@fullthrottle.no), så avklarer vi dette.

Hva deler kan du få pulverlakkert?

Alle aluminium- og ståldeler uansett om de er tidligere lakkert eller ikke. Deler som tidligere er pulverlakkert, anodisert, malt eller lignende vil bli sandblåst før lakkering.

Per dags dato, har vi ikke kapasitet til å pulverlakkere felger, rammer, svingarmer og andre store deler.

Hvilke farger kan vi pulverlakkere?

Du finner tilgjengelige farger under «Ulike farger» kategorien på sidemenyen. Flere farger er selvfølgelig også mulig! Send oss en e-post (Support@fullthrottle.no), så ordner vi dette.

Hva må gjøres før vi mottar delene?

Delene ønskes levert til oss i rengjort tilstand. Da unngår du at vi må gjøre ekstra forarbeid, som kan føre til pristillegg.

Pris & Bestilling:

Hva prisen blir, avhenger av ønsket type lakk, og størrelse på del.

Du finner en enkel prisliste lengre nede på siden. Denne gir deg priser på forskjellige deler. Disse prisene vil variere om det er spesielle typer farger, mye forarbeid etc. Skal du lakkere flere deler, kan vi lage et samlet tilbud. Er du usikker på pris, og hva du ønsker, kontakt oss (support@fullthrottle.no).

Deler kan enten sendes til vår adresse eller leveres på verkstedet. Deler sendes rimelig i retur etter fullført pulverlakkering.

Hvor lang tid tar lakkering?

Vi kan ikke gi noe spesifikk leveringstid, da dette avhenger veldig av ordresituasjonen. I utgangspunktet forventer vi at delene er i retur 1 uke etter innlevert/mottatt.

Flere spørsmål eller ønsker?

Ikke noe problem! Skriv en e-post til oss på support@fullthrottle.no så hjelper vi deg så raskt som mulig.

Ulike farger

Her finner du en oversikt over de ulike fargene vi kan pulverlakkere i. Flere farger kan bestilles på forespørsel.

Prisliste

Her finner du en generell prisliste på pulverlakkering av ulike deler. Disse prisene kan variere ved mye forarbeid, spesielle farger etc. Kontakt oss om du er usikker.

Prisliste for Pulverlakkering

Finner du ikke ønsket del, eller er usikker på noe – fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud. 

Motta et uforpliktende tilbud